Antena 3 CNN Externe Şi candidaţii la preşedinţia SUA sunt tot oameni şi fac gafe. Capitolul la care Romney l-a bătut detaşat pe Obama

Şi candidaţii la preşedinţia SUA sunt tot oameni şi fac gafe. Capitolul la care Romney l-a bătut detaşat pe Obama

Şi candidaţii la preşedinţia SUA sunt tot oameni şi fac gafe. Capitolul la care Romney l-a bătut detaşat pe Obama
Sursa foto: Foto: funny-videos.eu
06 Noi 2012   •   07:11

Dacă sondajele generale din ultima vreme ne arata ca lupta dintre cei doi candidati este una stransa nu la fel sta situatia cand vine vorba de gafele facute. Mitt Romney conduce detaşat la acest capitol. Fie că şi-a amuzat susţinătorii cu replicile sale sau i-a înfuriat pe americani cu afirmaţii controversate, republicanul a ajuns de nenumărate ori în atenţia presei din cauza gafelor făute. Democraţii sunt însă şi ei reprezentaţi în acest top de nimeni altul decât vicepreşedintele Joe Biden.

Mitt Romney a părut să uite pentru câteva clipe că el este cel participă la cursa electorală pentru fotoliul de la Casa Albă. Confuzia i-a amuzat pe suporterii republicanului, care de altfel au tratat momentul cu umor. El l-a prezentat pe Paul Ryan spunând că este următorul....preşedinte al Americii.


Aceasta este însă doar una dintre gafele cu care Romney s-a făcut remarcat. Una din ultimele scăpări ale lui Romney nu a mai stârnit însă hohote de râs, ci controverse şi i-a şifonat destul de serios imaginea.

"47% dintre oameni vor vota pentru preşedinte (n.r. Obama) orice ar fi. Sunt 47% care îl sprijină, care sunt dependenţi de guvern, care se consideră victime, care cred că guvernul are resposabilitatea de a avea grijă de ei. Aceştia sunt oamenii care nu plătesc impozite pe venit". Aceasta a fosrt declaraţia care i-a enervat pe americani.


Gafele nu au lipsit însă nici din repertoriul lui Barack Obama. "Facem produse care sunt vândute în întreaga lume şi sunt înscrise cu trei cuvinte pline de mândrie: made in the U.S.A."


Cele mai multe hohote de râs au stârnit gafele vicepreşedintelui Joe Biden. "Vă promit, preşedintele are un băţ mare. Vă promit. Pot să vă spun că am cunosuct  8 preşedinţi, 3 dintre ei intim" a glumit Biden.

Fie că a fost vorba de jocuri de cuvinte ce au provocat râsete sau de declaraţii ce au stârnit furia americanilor, gafele electorale au ajutat la conturarea imaginii despre cei care doresc să îi conducă pe americani. Iar, în final, aceste scăpări vor cântări în votul final al americanilor.


×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close