Antena 3 CNN Externe Sicilia. Microbuz cu imigranţi români, atacat cu focuri de armă

Sicilia. Microbuz cu imigranţi români, atacat cu focuri de armă

Sicilia. Microbuz cu imigranţi români, atacat cu focuri de armă
14 Sep 2009   •   17:17

Doi italieni au atacat, duminică dimineaţă, în Sicilia, un microbuz în care se aflau imigranţi români, informează Siciliaonline.it, citat de Mediafax. Potrivit surselor amintite, atacatorii italieni, mascaţi cu cagule, au tras focuri de armă asupra microbuzului, încercând să comită un jaf.

Microbuzul cu imigranţi români a fost blocat de cei doi bărbaţi, care se deplasau cu un scuter furat, imediat după plecarea din orăşelul sicilian Giarre. Este foarte probabil ca agresorii să fi aflat că imigranţii români aveau asupra lor bani şi alte lucruri de valoare, destinate rudelor din România.

Înarmat cu un pistol Beretta de calibrul 7,65, unul dintre atacatori l-a ameninţat pe şoferul microbuzului, asupra căruia a şi tras două focuri de armă, fără a-l răni, însă. Agresorii au fugit apoi cu scuterul.

Carabinierii au găsit la faţa locului un telefon mobil, pierdut de unul dintre agresori, şi arma cu care s-a tras. De asemenea, forţele de ordine italiene l-au arestat pe Cateno Strano, în vârstă de 36 de ani, unul dintre presupuşii atacatori. Acesta este acuzat de tentativă de crimă, tâlhărie şi deţinere ilegală a unei arme de foc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microbuz imigranti romani
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close