Antena 3 CNN Externe Sinead O’Connor, căutată de poliţie în Statele Unite, după ce a ameninţat că se sinucide

Sinead O’Connor, căutată de poliţie în Statele Unite, după ce a ameninţat că se sinucide

Sinead O’Connor, căutată de poliţie în Statele Unite, după ce a ameninţat că se sinucide
Sursa foto: Foto: YouTube
24 Iun 2016   •   12:58

Poliţia din Chicago a demarat căutările, după ce cântăreaţa iralandeză Sinead O’Connor a ameninţat că se sinucide. Pe 24 iunie, la ora locală 3:30, un membru al familiei, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago.

Pe 24 iunie, la ora locală 3:30, un membru al familiei cântăreţei din Irlanda, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago, relatează nme.com.

Poliţia din Chicago nu a declarat-o pe Sinead O'Connor "persoană dispărută" până în acest moment. Totuşi, ofiţerii au fost instruiţi să o găsească pe cântăreaţă.

Incidentul vine la o lună după ce poliţia din Chicago a demarat căutările, când Sinead a dispărut la periferia oraşului Chicago. Cântăreaţa a fost găsită la 32 de ore de la dispariţie. La momentul respectiv, cântăreaţa de origine irlandeză a plecat într-o dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago.

În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.

În anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: amenintare sinucidere
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close