Antena 3 CNN Externe Singura lor vină este că s-au născut! Vezi povestea dramatică a celor condamnaţi nevinovaţi la MOARTE

Singura lor vină este că s-au născut! Vezi povestea dramatică a celor condamnaţi nevinovaţi la MOARTE

Singura lor vină este că s-au născut! Vezi povestea dramatică a celor condamnaţi nevinovaţi la MOARTE
Sursa foto: foto: stopco2.ro
03 Apr 2012   •   17:10

Regiuni mari din vestul şi centrul Africii au devenit atât de uscate încât pământul nu mai este roditor şi astfel vieţile animalelor şi a milioane de oameni sunt în pericol. UNICEF a lansat o campanie media de 24 de ore pentru a trage un semnal de alarmă privind criza de alimente din Africa.

CNN a atras atenţia asupra regiunii Sahel, o zonă aridă care se întinde de-a lungul Africii până la Deşertul Sahara, dar şi asupra altor opt ţări care se află în prezent în faţa unor situaţii groaznice.

Zece milioane de oameni sunt în real pericol de înfometare, iar situaţia lor se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

UNICEF a lansat o campanie socială media de 24 de ore, toată ziua de marţi, pentru a trage un semnal de alarmă asupra crizei de alimente din Africa. Campania le cere utilizatorilor Facebook, Twitter şi din alte reţele media să posteze mesaje marţi pentru a atrage atenţia asupra pericolului în care se află aproximativ un milion de copii.

Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, a anunţat recent că printr-o măsură de urgenţă vor fi alocate 120 de milioane de dolari pentru criza umanitară din Sahel.



×
Subiecte în articol: africa UNICEF
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close