Antena 3 CNN Externe Singurul absolvent român al Academiei Gărzii de Coastă din SUA, felicitat de Barack Obama

Singurul absolvent român al Academiei Gărzii de Coastă din SUA, felicitat de Barack Obama

Singurul absolvent român al Academiei Gărzii de Coastă din SUA, felicitat de Barack Obama
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
20 Mai 2011   •   08:37

Singurul român care a absolvit cursurile Academiei Gărzii de Coastă din Statele Unite ale Americii a fost felicitat de preşedintele Barack Obama. Pe durata întregului discurs, în spatele liderului american a stat drapelul României. La eveniment însă nu a fost prezent niciun oficial român, deşi la sediul Guvernului şi al Ambasadei Române au fost trimise invitaţii.

Barack Obama i-a felicitat pe toţi absolvenţii Academiei Gărzii de Coastă din Statele Unite ale Americii. El nu l-a uitat nici pe constănţeanul Ionuţ Cristea, singurul român care a absolvit aceste cursuri.

"Această Academie îi primeşte cu braţele deschise pe cadeţii din toată lumea. Vorbesc aici despre doi tineri din promoţia voastră veniţi din Insulele Marshall şi din România", spus Obama.

Pe durata întregului discurs, în spatele preşedintelui Statelor Unite, a fost drapelul României. De la festivitate au lipsit însă oficialii români, asta deşi la sediul Guvernului şi al Ambasadei Române au fost trimise invitaţii, scriu jurnaliştii de la Adevărul.

 


×
Subiecte în articol: Barack Obama absolventi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close