Antena 3 CNN Externe Singurul supravieţuitor al accidentului aviatic din Libia este într-o stare bună

Singurul supravieţuitor al accidentului aviatic din Libia este într-o stare bună

Singurul supravieţuitor al accidentului aviatic din Libia este într-o stare bună
13 Mai 2010   •   16:03

Singurul supravieţuitor al accidentului aviatic de miercuri din Libia, un băieţel olandez, este stabil după ce a fost operat, relatează BBC. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale la ambele picioare, care îi sunt fracturate în mai multe locuri.

Cutiile negre ale avionului au fost recuperate şi trimise la analizat, pentru a descoperi cauzele tragediei de pe aeroportul din Tripoli, în urma căreia au murit 103 persoane.

?Copilul a fost supus unor intervenţii chirurgicale la picioare. El a avut fracturi simple şi duble?, a declarat un doctor la televiziunea naţională din Libia. ?S-a trezit miercuri noapte şi se află într-o stare bună", a adăugat doctorul.

Ministrul de Externe olandez a declarat că numele băiatului de nouă ani este Ruben şi locuieşte în oraşul olandez Tilburg. Un cuplu olandez a zburat la tripoli pentru a verifica identitatea băiatului.

Un tragic accident aviatic a avut loc, miercuri dimineaţă, în Libia. Un avion Airbus A330, aparţinând companiei libiene Al Afriqiyah, s-a prăbuşit pe aeroportul din Tripoli.

103 oameni, dintre care 92 de pasageri şi 11 membri ai echipajului, au murit în urma accidentului. Mai mulţi olandezi se aflau la bordul avionului, a anunţat Ministerul de Externe de la Haga.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident aviatic Libia Tripoli
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close