Antena 3 CNN Externe Sinistru! Mai multe persoane, printre care şi un român, îngropate de vii în Ungaria

Sinistru! Mai multe persoane, printre care şi un român, îngropate de vii în Ungaria

Sinistru! Mai multe persoane, printre care şi un român, îngropate de vii în Ungaria
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    12 Aug 2011   •   18:34

Un caz sinistru, în care este implicat şi un român, face vâlvă în Ungaria. Trei indivizi sunt acuzaţi că au îngropat de vii oameni, pentru a-i forţa să le dea PIN-urile cardurilor bancare. Românul se află printre victime. Din fericire, a scăpat cu viaţă din mâinile agresorilor. Cel puţin şase persoane au pierit însă în chinuri groaznice.

Tragedia a avut loc pe insula Csepel din Budapesta. Poliţiştii au scos de acolo şase cadavre. Agresorii, un bărbat din Serbia şi un cuplu din Ungaria, au îngropat de vii victimele. Le-au luat cardurile şi le-au forţat, prin teroare, să dezvăluie codul PIN. De acelaşi tratament a avut parte şi un român de etnie maghiară, spune presa de la Budapesta.

Românul l-ar fi cunoscut pe bărbatul sârb şi s-ar fi întâlnit cu el, dar şi cu cuplul maghiar. Concetățeanul nostru ar fi fost atacat de cei trei. Ar fi fost apoi bătut şi legat, apoi îngropat în pământ. Dar a fost lăsat în viaţă, după ce a divulgat PIN-ul cardului său.

Abandonat pe insulă, românul a reuşit să scape şi, plin de sânge, a ajuns la Poliţie. Presa scrie că agresorul sârb a fost arestat. Ceilalţi doi complici sunt însă liberi, dar cu poliţiştii pe urme. Toate crimele lor ar fi fost comise în ultima lună.

 


×
Subiecte în articol: Ungaria card bancar morti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close