x close

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite: „America este un partener strategic extrem de important pentru noi”

06 Iun 2017   •   22:40
Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite: „America este un partener strategic extrem de important pentru noi” Exclusiv

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, despre vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite.

„Îmi doresc să fie o vizită bună. Este șeful statului, care se numește România, este într-o vizită importantă în Statele Unite. Va avea o întâlnire cu Donald Trump, care este președintele Americii. Pentru noi ca națiune este bine. Este un partener strategic extrem de important pentru noi”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a pleacat, duminică, în prima vizită oficială din mandatul său în care se va întâlni cu președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. 

Vizita președintelui Iohannis în SUA este cu atât mai importantă cu cât, de la alegerea lui Donald Trump, Klaus Iohannis este primul șef de stat din regiunea sud-est a Europei care merge la Casa Albă.

Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati