Antena 3 CNN Externe Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite: „America este un partener strategic extrem de important pentru noi”

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite: „America este un partener strategic extrem de important pentru noi”

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite: „America este un partener strategic extrem de important pentru noi”
06 Iun 2017   •   22:40

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, despre vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite.

„Îmi doresc să fie o vizită bună. Este șeful statului, care se numește România, este într-o vizită importantă în Statele Unite. Va avea o întâlnire cu Donald Trump, care este președintele Americii. Pentru noi ca națiune este bine. Este un partener strategic extrem de important pentru noi”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a pleacat, duminică, în prima vizită oficială din mandatul său în care se va întâlni cu președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. 

Vizita președintelui Iohannis în SUA este cu atât mai importantă cu cât, de la alegerea lui Donald Trump, Klaus Iohannis este primul șef de stat din regiunea sud-est a Europei care merge la Casa Albă.

Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis în Statele Unite

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close