Antena 3 CNN Externe Un sinucigaș a sărit de la etajul 9 și a supraviețuit. ”Voia să moară. Ăsta era scopul lui. Dar Dumnezeu avea alt plan pentru el”

Un sinucigaș a sărit de la etajul 9 și a supraviețuit. ”Voia să moară. Ăsta era scopul lui. Dar Dumnezeu avea alt plan pentru el”

Un sinucigaș a sărit de la etajul 9 al unei clădiri din New Jersey, a aterizat pe o mașină, și în mod miraculos, a supraviețuit.

Un sinucigaș a sărit de la etajul 9 și a supraviețuit. ”Voia să moară. Ăsta era scopul lui. Dar Dumnezeu avea alt plan pentru el”
Sursa foto: Twitter/NY Post
de Alexandra Ionescu    |    08 Oct 2021   •   11:57

Bărbatul de 31 de ani a căzut pe o mașină, apoi s-a ridicat, cu brațul drept atârnând în mod nefiresc, și a întrebat ” Ce s-a întâmplat”, a spus Christina Smith care trecea prin zonă în momentul impactului.

”Au auzit un zgomot puternic, și la început nu am crezut că e vorba de o persoană.

Geamul mașinii a explodat pur și simplu. Apoi de acolo a sărit un tip, care a început să urle. Avea brațul rupt”, a spus Christina.

”Eram în stare de șoc. Parcă jucam într-un film”, a continuat ea.

”El a întrebat: ce s-a întâmplat, și eu am zis: ai căzut!”

”Mă gândeam, Slavă Cerului că poartă jacheta aia pufoasă. Cred că ea l-a salvat”.

A sunat repede la 911, și apoi a făcut poze. Într-una dintre ele, se poate vedea masca ce încă era atârnată de una dintre urechile bărbatului.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital. El nu lucra în clădire, și nu este clar de ce era acolo. A refuzat să dea polițiștilor numele, și nu a fost deloc cooperant.

”A căzut pe mașină, prin plafon, apoi s-a dat jos. Tot încerca să se ridice, dar oamenii l-au obligat să rămână la pământ. Îi spuneau că nu știe cât e de rânit”, a spus un alt martor ocular.

”El tot spunea: lăsați-mă în pace! Vreau să mor”, a adăugat el.

”Voia să moară. Ăsta era scopul lui. Dar Dumnezeu avea alt plan pentru el.”

Poliția investighează cazul, dar până acum nu există circumstanțe suspicioase. 

În ultimele luni, oameni care au sărit de la înălțimi mult mai mici au murit, printre care un bărbat care a sărit de pe un garaj în San Diego, și a căzut peste o femeie, impactul omorându-i pe amândoi.

În noiembrie 2019, un băiat de 7 ani din Bronx a supraviețuit unei căderi de la etajul 9, dar ulterior a murit la spital din cauza rănilor.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close