Antena 3 CNN Externe Situație absolut șocantă la o înmormântare. Bărbatul declarat decedat s-a trezit în timpul ritualului

Situație absolut șocantă la o înmormântare. Bărbatul declarat decedat s-a trezit în timpul ritualului

Situație absolut șocantă la o înmormântare. Bărbatul declarat decedat s-a trezit în timpul ritualului
14 Noi 2018   •   15:48

Șoc în India. Budh Ram, un bărbat în vârstă de 95 de ani care locuia în satul Bhaktanwalan Ki Dhani, din Rajasthan, India a fost găsit fără suflare.

Apropiații au crezut că a murit, mai ales după ce un doctor chemat la fața locului, a constatat „decesul” bătrânului. Convinși că medicul a dat „verdictul” corect, cei din familia bătrânului au început pregătirile tradiționale pentru înmormântare, scrie libertatea.ro.

Conform ritualului, membrii familiei s-au ras pe cap, iar apoi au pregătit corpul bătrânului pentru ultima baie. Când au turnat apă rece peste el, bătrânul s-a trezit, spre stupoarea tuturor. 

Balu Ram, fiul cel mai în vârstă al bărbatului, a explicat ce s-a întâmplat: „Preotul a început ritualul și un frizer a început să îi tundă pe membrii familiei. Apoi i-am făcut ultima baie. Curând a început să respire și s-a așezat pe pat. El ne-a spus că a simțit dureri în piept și s-a așezat să tragă un pui de somn. E un miracol”.

Familia bătrânului susține că nu știe cum doctorul care l-a declarat mort și-a primit licența.

×
Subiecte în articol: înmormântare barbat moarte soc
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close