Antena 3 CNN Externe Situație neașteptată chiar pe podiumul casei de modă Chanel, în Paris! Toți au rămas cu gura căscată VIDEO

Situație neașteptată chiar pe podiumul casei de modă Chanel, în Paris! Toți au rămas cu gura căscată VIDEO

Situație neașteptată chiar pe podiumul casei de modă Chanel, în Paris! Toți au rămas cu gura căscată VIDEO
Sursa foto: Sursă: Facebook
01 Oct 2019   •   20:24

Un comediant francez a dat buzna pe podiumul casei de modă Chanel, la sfârșitul prezentării, când toate modelele erau pe scenă. Femeia a trecut de securitate și a ajuns direct pe podium, iar bodyguarzii au fugit prin mulțime, încercând să o prindă. Aceștia nu au reușit, însă, să ajungă la ea, iar situația a fost salvată de supermodelul Gigi Hadid. 

Gigi a apucat-o frumos și politicos pe femeie de braț și a îndreptat-o spre ieșirea de pe podium, unde o așteptau bodyguarzii. 

Femeia, identificată ca fiind Marie Benoliel, este cunoscută pentru astfel de farse și s-a mai inflitrat la un eveniment de la săptămâna modei din Paris. Aceasta este destul de cunoscută în Franța, având aproape 230,000 de urmăritori pe Youtube. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moment #GigiHadid confronted a prankster who ran onto the #Chanel runway to join the finale. The unidentified woman ran from the audience to disrupt the show, but was soon led away by Hadid and then surrounded by her and a group of models. Stay tuned for full coverage of the show.

A post shared by Dazed Fashion (@dazedfashion) on

Sursă: CNN

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close