Antena 3 Externe Şobolanii, puricii şi gândacii din spitalele britanice pun vieţile pacienţilor în pericol

Şobolanii, puricii şi gândacii din spitalele britanice pun vieţile pacienţilor în pericol

de Antena3.ro    |    10 Apr 2012   •   18:10
Şobolanii, puricii şi gândacii din spitalele britanice pun vieţile pacienţilor în pericol
Sursa foto: Foto: moonbattery.com

Invaziile de şobolani, şoareci, gândaci şi purici din spitalele britanice pun în pericol vieţile pacienţilor, administratorii utilizând de sute de ori pe an substanţe pentru combaterea acestor dăunători, scrie Daily Mail.
   
Verificări efectuate în spitalele din Anglia au relevat că multe se confruntă cu invazii de şobolani, şoareci, furnici, gândaci sau purici. Au fost semnalate numeroase cazuri când şobolanii au năvălit în secţiile de terapie intensivă sau în cantinele spitalelor. În unele unităţi medicale au fost semnalate veveriţe, vulpi sau păsări.
   
Conform raportului, curăţenia reprezintă o mare problemă în spitalele de stat din Marea Britanie, sănătatea pacienţilor fiind pusă în pericol dat fiind că puricii şi şobolanii pot stimula apariţia unor epidemii.
   
În urmă cu câteva săptămâni, un pacient a fost atacat de un şobolan în timp ce se odihnea în patul unui spital, fiind şi sub efectul sedativelor.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close