Antena 3 Externe Şocant! Doi elefanţi au atacat un oraş din India. O persoană a murit călcată de animale

Şocant! Doi elefanţi au atacat un oraş din India. O persoană a murit călcată de animale

de Antena3.ro    |    08 Iun 2011   •   18:01
Şocant! Doi elefanţi au atacat un oraş din India. O persoană a murit călcată de animale
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images

Oraşul indian Mysore a fost cuprins de panică, miercuri, când doi elefanţi au pătruns în suburbia oraşului. Animalele au atacat tot ce au întâlnit în cale în zona Bamboo Bazaar. O persoană a murit, informează BBC.

Cei doi elefanţi au pătruns în campusul unui colegiu pentru fete şi au devastat zona. Autorităţile au emis o avertizare, sfătuind populaţia să rămână în case. Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a ieşit în stradă, alertat de zgomot şi a fost călcat de animale.

Cei doi elefanţi au fost prinşi şi sedaţi, în cele din urmă, de pădurari şi personalul gradinei zoologice din Mysore. Animalele vor fi eliberate în sălbăticie, departe de aşezările umane.

Autorităţile locale susţin că animalele au ajuns în oraş după ce au ieşit dintr-o pădure din apropiere. Unul dintre oficialii care au participat la operaţiunea de capturare susţine că expansiunea necontrolată a terenurilor agricole în habitatul elefanţilor este principalul motiv pentru care apar astfel de atacuri, iar reducerea continuă a habitatului animalelor va conduce la ciocniri tot mai dese între animalele sălbatice şi oameni.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close