Antena 3 CNN Externe Şocant! Un băiat de 13 ani din Siria este torturat şi ucis cu bestialitate

Şocant! Un băiat de 13 ani din Siria este torturat şi ucis cu bestialitate

Şocant! Un băiat de 13 ani din Siria este torturat şi ucis cu bestialitate
Sursa foto: Foto: Videonews
02 Iun 2011   •   23:45

Cazul unui băiat de 13 ani din Siria, torturat şi ucis după ce a fost arestat în timpul unui protest antiguvernamental, face vâlvă în întreaga lume. Membrii comunităţii internaţionale şi-au exprimat indignarea, iar UNICEF a acuzat Siria de abuz asupra minorilor. Familia copilului a postat pe internet imagini cu trupul mutilat al băiatului.

Ali avea 13 ani când a fost prins în mijlocul unei confruntări între protestatari şi trupele fidele regimului Başar Al-Assad. Familia l-a mai văzut abia peste o lună. Mort. După semnele de pe trup, fusese suspus unor chinuri cumplite înainte de a fi împuşcat. Rudele au postat pe internet imagini cu trupul plin de răni al copilului şi arată cu degetul spre trupele guvernamentale.

Autenticitatea filmării nu poate fi confirmată. Totuşi, dacă acuzaţiile sunt adevărate, efectul acestei crime a fost exact contrar. Moartea înfiorătoare a lui Ali i-a aprins şi mai tare pe protestatari şi a indignat Statele Unite. 

Regimul sirian neagă că băiatul ar fi fost torturat. Tatăl şi unchiul lui au apărut chiar la postul public de televiziune şi au declarat că preşedintele Al-Assad le-a promis personal că va deschide o anchetă asupra acestui caz.

Copilul, devenit simbolul revoluţiei siriene, a fost condus miercuri pe ultimul drum ca un erou.

Urmează imagini ce pot avea un puternic impact emoţional!




×
Subiecte în articol: baiat ucis Siria
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close