Antena 3 CNN Externe Un șofer român de TIR, de negăsit, după ce a căzut cu tot cu camion într-un doc în Belgia

Un șofer român de TIR, de negăsit, după ce a căzut cu tot cu camion într-un doc în Belgia

Un șofer român de TIR este căutat de două zile de echipele de salvare belgiene. Omul a căzut cu camionul său în apele înghețate din portul Anvers. Autovehiculul a fost recuperat, nici urmă de șofer, însă.

Un șofer român de TIR, de negăsit, după ce a căzut cu tot cu camion într-un doc în Belgia
Sursa foto: Twitter/ chauffeursnieuws
de Cerasela Stafie    |    03 Dec 2021   •   21:08

Accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20:00. Cum cheiul Euroterminalului Anvers din Waaslandhaven era pustiu la ora respectivă, autoritățile au fost alertate abia joi, la ora 03:00 dimineața.

Unul dintre paznici a văzut un camion și o remorcă pe partea laterală a docului. Motorul era pornit, dar șoferul, de negăsit.

Oamenii au verificat camere de supraveghere și au constatat că românul venise în port cu o remorcă și două capete de tractor. La un punct, bărbatul a încercat să dea camionul din spate jos de pe platformă, potrivit publicației hln.be.

O manevră greșită l-a făcut să ajungă direct în apele înghețate ale docului, scufundându-se cu rapiditate. La fața locului au fost chemate serviciile de urgență.

Acestea au reușit să recupereze camionul, însă șoferul nu se afla în cabină. Autoritățile belgiene cred că românul ar fi reușit să iasă, dar s-a înecat ulterior.

Directorul general al Euroterminalului Anvers, Yves De Lariviere, a explicat pentru presa belgiană că se fac eforturi pentru a-l găsi pe bărbat. Căutările continuă și la această oră, dar nu au dat niciun rezultat.

×
Subiecte în articol: sofer de tir roman Belgia
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close