Antena 3 CNN Externe Un șofer de TIR român a făcut accident și s-a ascuns de polițiști în tufișuri, în Austria

Un șofer de TIR român a făcut accident și s-a ascuns de polițiști în tufișuri, în Austria

Un român, șofer de TIR, a cauzat un accident rutier în Austria. Știind că a consumat băuturi alcoolice, omul a fugit de la fața locului și s-a ascuns de polițiști în tufișuri.

Un șofer de TIR român a făcut accident și s-a ascuns de polițiști în tufișuri, în Austria
Sursa foto: Getty Images/ Jan Hetfleisch
de Cerasela Stafie    |    13 Ian 2022   •   20:13

Acccidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 19:00, în orașul austriac Wels, lângă Rot. Un român de 40 de ani conducea o semiremorcă și a traversat o intersenție când semaforul era roșu.

Bărbatul a intrat în coliziune cu o altă mașină, la volanul căreia era un bărbat de 51 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat pe spațiul verde, iar șoferul a fost rănit.

Românul și-a continuat drumul. Oamenii legii au plecat imediat în căurarea TIR-ului. L-au găsit în scurt timp, parcat pe marginea drumului.

Nu mică le-a fost uimirea să descopere că în interiorul cabinei se afla doar un pasager, și el tot român. Omul le-a spus că șoferul a plecat pe jos, scrie publicația Laumat.at.

În cele din urmă, bărbatul a fost găsit cu ajutorul unui câine. Acesta era ascuns într-un tufiș, în apropierea unei benzinării.

Românul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a arătat o concentrație de 2,12 la mie în aerul expirat. Polițiștii i-au luat permisul de conducere și au deschis un dosar de cercetare penală. Șoferul de 51 de ani a suferit răni ușoare și a fost internat la un spital din apropiere.

×
Subiecte în articol: şofer tir roman beat Austria politisti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close