Antena 3 CNN Externe Zeci de şoferi au alimentat cu benzină gratis, după ce un bărbat a descoperit un truc la benzinărie

Zeci de şoferi au alimentat cu benzină gratis, după ce un bărbat a descoperit un truc la benzinărie

Zeci de şoferi au alimentat cu benzină gratis, după ce un bărbat a descoperit un truc la benzinărie şi a spus tuturor cunoscuţilor.

Zeci de şoferi au alimentat cu benzină gratis, după ce un bărbat a descoperit un truc la benzinărie
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    16 Oct 2022   •   16:17

Totul s-a întâmplat la o benzinărie din cartierul San Leone din oraşul Agrigento (Sicilia, Italia), după ce un bărbat a descoperit că pompa continuă să livreze benzină, chiar dacă depăşise suma pe care el o introdusese deja în aparat.

La unele benzinării din Italia, şoferii pot plăti direct la pompe, acolo unde introduc banii în aparat, iar pompa livrează fix combustibilul plătit.

De această dată, însă, bărbatul a descoperit că pompa livra benzină gratis oricât ar fi achitat anterior, astfel că şi-a informat toţi cunoscuţii. În scurt timp, zeci de şoferi au făcut coadă la benzinăria care oferea combustibil gratis.

Potrivit publicaţiei Agrigento Notizie, zeci de şoferi s-au pus la coadă la aceeaşi pompă a benzinăriei şi şi-au făcut plinul până când proprietarul a aflat şi a blocat pompa defectă.

Mai mult, el a chemat şi Poliţia şi a depus o plângere, după ce a calculat că pompa defectă a creat un prejudiciu de cinci mii de euro.

Acum, şoferii care au alimentat la pompa defectă trebuie să se prezinte la staţia peco pentru a achita contravaloarea combustibilului ori altfel pot avea probleme cu legea, mai ales că poliţiştii au ridicat imaginile surpinse de camerele de supraveghere.

×
Subiecte în articol: benzina Italia Sicilia
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close