Antena 3 CNN Externe O şoferiţă din Canada, a cărei maşină a ajuns într-un râu, s-a urcat pe capotă ca să-şi facă un selfie

O şoferiţă din Canada, a cărei maşină a ajuns într-un râu, s-a urcat pe capotă ca să-şi facă un selfie

O femeie din Canada care a fost salvată după ce mașina ei s-a scufundat într-un râu înghețat, se cofruntă cu critici severe pentru că și-a făcut un selfie în timp ce viața îi era în pericol.

O şoferiţă din Canada, a cărei maşină a ajuns într-un râu, s-a urcat pe capotă ca să-şi facă un selfie
Sursa foto: Twitter/MammaMitch
de Alexandra Ionescu    |    18 Ian 2022   •   14:50

Locuitorii din apropierea râului Rideau din Ottawa au folosit caiace și frânghii pentru a o scoate pe femeie din râu, dar nu înainte ca aceasta să-și facă o poză pe capota mașinii ei care se scufunda.

Oficialii poliției din Ottawa au spus că gheața s-a surpat când femeia a trecut cu mașina peste râu.

În timp ce aștepta ajutor din partea localnicilor, șoferița s-a urcat pe vehicolul care se scufunda încet în apă, și vrând să imortalizeze momentul, și-a făcut un selfie, sub privirile siderate ale salvatorilor ei. 

Un martor de la fața locului a spus că a fost uimit de modul în care totul a funcționat perfect.

„Parcă totul a mers perfect. Am urcat-o pe caiac, am tras-o înăuntru. Și de îndată ce am tras-o înăuntru, mașina s-a scufundat complet", potrivit The Independent.

Femeia care conducea mașina a fost acuzată de operare periculoasă a unui vehicul motorizat. În Canada nu este ilegal să conduci pe râuri sau lacuri îngheţate însă este recomandată respectarea unor limite de viteză.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close