Antena 3 CNN Externe Soldat rus, filmat de o dronă ucraineană când imploră să nu fie ucis, după ce a fost prins în "flagrant"

Soldat rus, filmat de o dronă ucraineană când imploră să nu fie ucis, după ce a fost prins în "flagrant"

Un soldat rus a fost filmat o dronă ucraineană când imploră să nu fie ucis, după ce a fost prins în "flagrant", în tranşee, într-o zonă de luptă din regiunea Doneţk.

Soldat rus, filmat de o dronă ucraineană când imploră să nu fie ucis, după ce a fost prins în "flagrant"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2024   •   12:20

Clipul video, care îl arată pe soldatul rus când imploră pentru viaţa lui, a fost publicat de militarii Brigăzii 47 Mecanizate a Forţelor Armate Ucrainene pe pagina de Facebook.

În imagini se poate observa cum drona ucraineană survolează o zonă de tranşee şi surprinde un soldat rus care nu a reuşit să se ascundă. Astfel, după ce şi-a dat seama că este o ţintă sigură şi şi-ar putea pierde viaţa, soldatul a început să se roage pentru a nu fi ucis.

El priveşte spre dronă şi pare că îl roagă pe operator să nu îl ucidă, iar ulterior încearcă să fugă şi să se ascundă.

Conform surselor ucrainene, militarul rus era un cecen din cadrul batalionului "Ahmat", angajat tot în luptele de la Avdiivka, în regiunea Doneţk.

Кадирівці на Авдіївському напрямку! Не встигли «ахматівці» заїхати на цей напрямок, як вже молять про пощаду. На відео один з них і це підтверджує його нарукавний знак, який побачите наприкінці. Замість того, щоб здатися в полон, він зробив ще краще: показав нам бліндаж з російськими окупантами. Які, до речі, випхали його звідти ногами. Потанцювавши біля дерева, кадировець отримав подяку у вигляді влучання FPV-дрона від роти ударних БпЛА. Долучайся до лав кращих: https://forms.gle/zLE1QL6t372av94m6

Publicată de 47 окрема механізована бригада pe Marţi, 6 februarie 2024

×
Subiecte în articol: Război Ucraina donetk
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close