Antena 3 CNN Externe Imagini cu soldații ruși, luați prizonieri de armata ucraineană

Imagini cu soldații ruși, luați prizonieri de armata ucraineană

Noi imagini cu militarii ruși luați prizonieri de ucraineni au apărut pe internet cu scurt timp în urmă.

Imagini cu soldații ruși, luați prizonieri de armata ucraineană
de Laura Dinu    |    01 Mar 2022   •   12:00

Imaginile au fost surprinse în Karkov, al doilea cel mai mare oraș din Ucraina, unde toată noaptea armata rusă a atacat cu rachete. 

În această dimineață, chiar primăria din Karkov a fost doborâtă de o bombă lansată de militarii ruși. 

Harkov este sub asediu și nici autoritățile ucrainene nu știu exact cât mai pot rezista, pentru că ce părea o acțiune împotriva obiectivelor militare, ceea ce voia Vladimir Putin și spunea că o să se întâmple, se transformă tot mai mult într-un bombardament asupra obiectivelor civile.

Clădiri esențiale, case foarte multe, centre comerciale, locuri unde oamenii se pot refugia în caz de bombardament sunt luate la țintă de artileria și de sistemele de lansare a rachetelor rusești.

În Kiev au fost mai puține explozii față de noaptea precedentă, însă rămâne această amenințare extrem de gravă a convoiului de sute de blindate și tancuri care se apropie de capitala Ucrainei.

Vladimir Putin va da asaltul final în următoarele ore asupra Kievului. Sunt pregătiți ucrainenii să reziste, s-au organizat astfel încât să poată întâmpina aceste convoaie la fiecare intrare din oraș.

Între timp, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, solicită intezicerea Rusiei în toate aeroporturile și porturile globale.

O altă informație înspăimântătoare este că Rusia ar fi folosit o armă termobarică în atacul său asupra Ucrainei, spune ambasadoarea Ucrainei în Statele Unite. 

Explozie uriașă în Ucraina, după lansarea unei bombe termobarice

O nouă explozie în această dimineață în sud-estul Ucrainei, din direcția Mariupol.

Imaginile au fost surprinse de un localnic din zonă.

Jurnaliștii ucraineni spun că ar fi vorba despre o bombă cu vid, adică o bombă termobarică, acest tip de armament fiind interzis de Convenția de la Geneva.

 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close