x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Solist de la o trupă românească de rap, găsit mort într-un cimitir din Olanda. Autorităţile sunt în alertă şi îi caută pe criminali

de A.M.P   •   15 Mar 2017   •   17:07
Solist de la o trupă românească de rap, găsit mort într-un cimitir din Olanda. Autorităţile sunt în alertă şi îi caută pe criminali 482
Foto: stirileprotv.ro

Dumitru Sîrbu, alias Mik de la Suburbia, a fost găsit mort într-un cimitir din Olanda. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Târgovişte, a plecat din România pe 7 martie, iar o zi mai târziu a fost găsit fără viaţă, cu trupul plin de lovituri, scrie adevarul.ro.

În urmă cu mai mulţi ani, târgovişteanul a fost în atenţia autorităţilor italiene pentru clonare de carduri, iar amprentele lui erau în baza de date Europol. Aşa au reuşit olandezii să îl identifice, dar până acum nu au niciun indiciu despre criminali.    

Anchetatori olandezi: "Noi ştim că Dumitru Sîrbu a ajuns la Schiphol pe 7 martie la ora 19.30. Vedeţi aceste imagini. De acolo probabil e a mers cu autobuzul la Haarlem Centru. La ora 21:15 el a fost la Albert Heijn, pe Raaks, de unde a cumpărat trei sticle de băutură. Nu ştim cum a ajuns de acolo la cimitir, şi nici dacă era cu alte persoane".

Acum autorităţile din Olanda sunt în alertă şi încearcă să dea de urma atacatorilor. 

sati