Antena 3 CNN Externe Soluție inedită luată de autoritățile americane! Cum opesc petrecerile intezise pe perioada pandemiei

Soluție inedită luată de autoritățile americane! Cum opesc petrecerile intezise pe perioada pandemiei

Autoritățiile din Los Angeles au venit cu o soluție inedită pentru a opri petrecerile interzise, care sunt ținute împotriva legii pe perioada pandemiei. Orașul va opri curentul electric al locaților care încalcă regulile.

Soluție inedită luată de autoritățile americane! Cum opesc petrecerile intezise pe perioada pandemiei
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    19 Aug 2020   •   20:45

Orașul Los Angeles ia în considerare oprirea curentului electric la cel puțin trei case, care au ținut petreceri cu zeci de invitați, în ciuda restricților impuse de pandemie. Una dintre casele vizate este cea a lui Bryce Hall, un vlogger extrem de popular pe rețeaua de socializare Tik Tok.

Acesta a fost vizitat de autorități săptămâna trecută, când au fost postate mai multe videoclipuri de la o petrecere, unde invitații nu purtau măști de protecție și nu respectau distanțarea socială. „Ținem seamă de aceste incidente”, a declarat purtătorul de cuvând al LAPD. 

Tinerii nu par să țină seamă de restricțiile impuse. petrecerile sunt în toi

Weekendul trecut, cel puțin 13 case din Los Angeles au găzduit petreceri, interzise în aces moment în Los Angeles, scrie NYP. În urma acestor incidente, primăria a amenințat că va tăia curentul caselor care nu țin seamă de noile restricții. 

Acțiunile autorităților au stârnit îngrijorări în rândul cetățenilor, care critică conducerea orașului pentru astfel de amenințări. Mark Moore, șeful Departamentului de Poliție din Los Angeles, a asigurat că aceasta va fi o măsură luată doar atunci când nu mai există alte soluții.

×
Subiecte în articol: los angeles petreceri
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close