Antena 3 CNN Externe Soluţia găsită de un milionar pentru a-şi motiva copiii să muncească în continuare: "Munca grea te duce acolo unde te va găsi norocul"

Soluţia găsită de un milionar pentru a-şi motiva copiii să muncească în continuare: "Munca grea te duce acolo unde te va găsi norocul"

Un milionar din Marea Britanie crede că a găsit secretul pentru a îi face pe copiii săi să îşi dorească să muncească în continuare.

Soluţia găsită de un milionar pentru a-şi motiva copiii să muncească în continuare: "Munca grea te duce acolo unde te va găsi norocul"
Sursa foto: Twitter | Bank on Dave
de Ioana Mircea    |    31 Ian 2023   •   13:27

Dave Fishwick este un milionar din Marea Britanie care și-a lansat propria bancă în timpul crizei financiare din 2008. Compania sa, Burnley Savings and Loans, este o bancă comunitară care ajută afacerile locale să prospere. Bărbatul și-a câștigat existența şi din vânzarea de microbuze.

Pentru a-şi motiva copiii să muncească mai departe acesta a promis că își va dona 99% din averea sa, în loc să o lase moștenire.

„Este atât de important pentru copii să muncească din greu, pentru că am văzut o mulțime de oameni care au devenit de succes și bogați și își răsfață copiii, iar copiii nu înțeleg deloc banii.

Voi dona 99% din averea mea când voi muri, indiferent de săptămână și an. Este important să aveți acea etică a muncii și cred că munca grea vă pune acolo unde vă va găsi norocul. Copiii mei nu sunt întotdeauna de acord cu asta, dar sunt copii buni”, a spus milionarul.

Fishwick s-a făcut cunoscut, de asemenea, pentru „Bank of Dave”, un film care se bazează pe experiențele sale din viața reală, potrivit timesnownews.com.

×
Subiecte în articol: Dave Fishwick
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close