Antena 3 CNN Externe Și-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie. Amândoi au fost amendați

Și-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie. Amândoi au fost amendați

O femeie din Canada şi-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi în timpul restricţiilor de circulaţie, relatează BBC.

Și-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie. Amândoi au fost amendați
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    13 Ian 2021   •   10:00

Femeia din Quebec le-a spus poliţiştilor că ea doar îşi plimba ”câinele” în apropierea locuinţei sale, fiind unul dintre puţinele motive pentru care cetăţenii provinciei pot sta afară între orele 8 seara şi 5 dimineaţa. Oamenii legii au precizat că cei doi nu au cooperat cu forţele de ordine, iar cuplul a fost amendat cu peste 1.200 de dolari fiecare.

Doar în primul weekend de la introducerea noilor măsuri, poliţiştii canadieni au sancţionat 750 de oameni pentru încălcarea regulilor.

Sâmbătă, provincia Quebec a impus restricții între orele 20:00 și 05:00. Plimbarea cu un câine în apropiere de casă este unul dintre puținele motive acceptabile pentru a fi afară între aceste ore.

Cei doi au a fost văzuți de polițiști sâmbătă în jurul orei 21:00, la scurt timp după intrarea în vigoare a noilor reguli.

Canada a înregistrat o creștere a infecțiilor cu COVID-19.

Luni, premierul din Quebec, François Legault, a cerut rezidenților să respecte regulile de distanțare socială. El a avertizat că situația este cu adevărat critică și a spus că spitalele se apropie de punctul în care nu vor putea trata toți pacienții.

Citiți și: Fost vicepreședinte Pfizer: ”Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol”

 

×
Subiecte în articol: lesă restricţii Quebec
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close