Antena 3 CNN Externe Soţia lui Silvio Berlusconi vrea să divorţeze. "Nu pot trăi cu un om care frecventează minori!" (VIDEO)

Soţia lui Silvio Berlusconi vrea să divorţeze. "Nu pot trăi cu un om care frecventează minori!" (VIDEO)

Soţia lui Silvio Berlusconi vrea să divorţeze. "Nu pot trăi cu un om care frecventează minori!" (VIDEO)
Sursa foto: Berlusconi
04 Mai 2009   •   11:21

Soţia premierului italian, Silvio Berlusconi, este hotărâtă să divorţeze. Înainte să depună actele, Barbara Lario a aruncat bomba, mai întâi în presă. Nimic neobişnuit, ar spune italienii. Pentru soţii Berlusconi, este deja un obicei să se şicaneze reciproc, prin intermediul jurnaliştilor.

Premierul italian continuă să ţină primele pagini ale ziarelor. Dar nu pentru că partidul său l-a aşezat cap de listă la alegerile europarlamentare. Nici pentru că este bănuit de vreo nouă aventură extraconjugală. Adevăratul motiv este soţia, Veronica Linario, care s-a hotărât să pună piciorul în prag. În public.


?Mariajul meu s-a terminat. Nu mai pot trăi cu un om care frecventează minori?, a spus soţia lui Berlusconi.
?Sunt constrânsă să fac pasul asta şi nu există altă cale. Sunt într-un punct în care nu mai există cale de întoarcere sau o altă alternativă?.

Reacţia lui Berlusconi nu s-a lăsat prea mult aşteptată.?Este o problemă personală dureroasă, care intră în sfera privatului şi despre care mi se pare bine să nu vorbesc?, a declarat acesta.

Soţii Berlusconi nu se mai înţeleg de mult timp. Dar picătura care a umplut paharul a fost prezenţa lui Berlusconi la petrecerea de majorat a unei tinere din Napoli, cu toate că premierul nu şi-a găsit timp să fie alături de copiii lui atunci când au împlinit 18 ani.

Doamna Berlusconi a pus o condiţie destul de neobişnuită. A zis că s-ar putea răzgândi numai dacă acea fată care îi spune "Papy" soţului meu ar fi chiar fiica lui.

Dar aceasta este numai una dintre isprăvile premierului. Lista păcatelor e mult mai lungă. Nici încercarea lui Berlusconi de a umple Parlamentul European de fotomodele şi prezentatoare TV nu i-a căzut prea bine soţiei.



Observator

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi divort sotie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close