Antena 3 CNN Externe Soția românului ucis la Veneția, declarații cutremurătoare: “M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”

Soția românului ucis la Veneția, declarații cutremurătoare: “M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”

Soția românului ucis la Veneția, declarații cutremurătoare: “M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”
Sursa foto: foto- Pixabay
12 Mar 2018   •   21:45

Soția românului ucis în Venețua vineri este încă în șoc din cauză că tatăl fiului ei nu mai este. Femeia a făcut o serie de afirmații de disperare după decesul acestuia. 

“M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”, a spus ea. 

Bărbatul era din orașul Negru Vodă și era rudă cu cel care l-a ucis. 

Gheorghe Șuță muncea pe un șantier din Veneția și, în urmă cu câteva zile, fusese de acord să-l găzduiască, pe Georgian Bejenaru, o rudă prin alianță. L-a culcat în camera lui și l-a angajat la același șantier doar că individul refuza să muncească. Vineri dimineața, după o ceartă cu binefăcătorul său, Georgian l-a ucis cu lovituri de cuțit.

Gheorghe Șuță muncea pe un șantier din Veneția și, în urmă cu câteva zile, fusese de acord să-l găzduiască, pe Georgian Bejenaru, o rudă prin alianță. L-a culcat în camera lui și l-a angajat la același șantier doar că individul refuza să muncească. Vineri dimineața, după o ceartă cu binefăcătorul său, Georgian l-a ucis cu lovituri de cuțit, conform reporterntv. 

×
Subiecte în articol: sotia Venetia declaraţii
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close