x close

Soţia unui deputat britanic, judecată pentru că a jefuit-o pe amanta soţului său. Vezi ce a furat

de Antena3.ro    |    30 Sep 2011   •   23:47
Soţia unui deputat britanic, judecată pentru că a jefuit-o pe amanta soţului său. Vezi ce a furat 429 Foto: news1.capitalbay.com
Soţia unui deputat britanic a fost găsită vinovată vineri de furtul unui pui de pisică, relatează AFP. Femeia a fost surprinsă în flagrant delict de o cameră de supraveghere, în timp ce ieşea cu animalul din domiciliul amantei soţului său.

Christine Hemming, în vârstă de 53 de ani, a negat faptele, precizând că nu îşi aminteşte să fi luat pisica tigrată, în vârstă de patru luni.

Furtul s-a petrecut la 29 septembrie 2010, la trei zile de la despărţirea dintre Christine Hemming şi soţul ei, John Hemming, deputat al Partidului Liberal-Democrat, membru al coaliţiei de guvernământ.

Imaginile înregistrate de camera de supraveghere o înfăţişează pe Christine Hemming intrând pe fereastră în locuinţa lui Emily Cox din Birmingham, în centrul Angliei, şi ieşind cu puiul de pisică în braţe.

Pedeapsa Christinei Hemming va fi anunţată la 28 octombrie. Ea se află în libertate provizorie până la această dată. Puiul de pisică furat nu a fost găsit.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati