x close

Soția unui primar, arestată după ce a încălcat ordinul de stat în casă dat chiar de soțul ei

09 Apr 2020   •   00:05
Soția unui primar, arestată după ce a încălcat ordinul de stat în casă dat chiar de soțul ei

Soția unui primar din Statele Unite, a fost arestată și amendată după ce a ieșit în oraș, la un bar, în ciuda ordinului de stat în casă dat chiar de soțul ei.

Brant Walker, primarul orașului Alton din statul Illinos, SUA, a anunțat că toți cetățenii care vor ieși din izolare fără motiv for fi amendați și arestați: „Trecem printr-o perioadă foarte grea și vă rog să stați în case. Rog autoritățiile să îi sancționeze pe cei care încalcă regulile. Poliția are dreptul de a da amenzi și de a îi aresta pe cei care nu rămân în case”.

La numai 48 de ore după aceste declarații, Shannon, soția primarului, a decis să iasă din casă și să meargă la un bar. Femeia a fost prinsă de poliție în jurul orei 1 dimineața, a primit o amendă de 2.500 de dolari și riscă un an de închisoare. 

Primarul s-a declarat a fi rușinat de cele întâmplate și și-a cerut scuze în fața publicului pentru soția sa. Deasemenea, acesta a asigurat cetățenii că a rugat autoritățiile să trateze femeia ca pe orice alt cetățean al orașului care încalcă regulile. 

 

Citeşte mai multe despre:

amenda SUA primar sotie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati