Antena 3 Externe Crimă ca în filme în Brazilia: Și-a pus amantul să îi ucidă soțul

Crimă ca în filme în Brazilia: Și-a pus amantul să îi ucidă soțul

de Alexandra Ionescu    |    29 Aug 2021   •   13:42
Crimă ca în filme în Brazilia: Și-a pus amantul să îi ucidă soțul
Sursa foto: Twitter/USA News

O femeie din Brazilia a fost condamnată la 31 de ani de închisoare după ce ar fi plănuit uciderea soțului ei, fostul ambasador al Greciei în Brazilia.

În 2016, rămășițele lui Kyriakos Amiridis au fost găsite într-o mașină arsă în Rio de Janeiro.

Soția acestuia, Françoise de Souza Oliveira, avea o aventură cu ofițerul de poliție Sergio Gomes.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Gomes a recunoscut că a comis crima la cererea iubitei sale, și a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, la sfârșitul unui proces ce a durat 3 zile.

Alt bărbat, Eduardo Moreira Tedeschi di Melo, o rudă a lui Gomes a fost achitat, dar a petrecut un an în închisoare pentr că a ajutat la ascunderea cadavrului.

Kyriakos Amiridis, în vârstă de 59 de ani, a fost consul în Rio de Janeiro între anii 2001-2004 și s-a întors în Brazilia ca ambasador în anul în care a fost ucis.

El și Françoise s-au căsătorit în 2004, și au împreună un copil.

Înainte de moartea sa, Amiridis a călătorit din capitală în orașul Nova Iguacu, la nord de Rio, pentru a-și petrece sărbătorile cu soția și socrii.

Când Françoise l-a declarat dispărut, a spus poliției că a părăsit apartamentul fără nicio explicație și că s-a urcat la volanul unei mașini închiriate.

Mașina incendiată a fost găsită a doua zi, iar trupul carbonizat al ambasadorului era înăuntru, potrivit BBC.

Anchetatorii au găsit pete de sânge pe canapeaua unde cuplul a stat anterior, și se crede că a fost ucis acolo, și trupul fără viață i-a fost pus în mașină.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close