Antena 3 CNN Externe Soţiile nu vor mai avea încredere în bărbaţi din cauza lui. Vezi ce a făcut de a stârnit revolta a sute de mii de femei

Soţiile nu vor mai avea încredere în bărbaţi din cauza lui. Vezi ce a făcut de a stârnit revolta a sute de mii de femei

Soţiile nu vor mai avea încredere în bărbaţi din cauza lui. Vezi ce a făcut de a stârnit revolta a sute de mii de femei
Sursa foto: guardian.co.uk
17 Feb 2012   •   11:27

Un ofiţer de la Imigrări şi-a pus nevasta pe lista teroriştilor pentru a o împiedica să vină acasă. El şi-a folosit accesul la baza de date de securitate pentru a o include pe soţia sa pe o listă a persoanelor care nu au acces la îmbarcarea în zborurile spre Marea Britanie, deoarece prezenţa lor în ţară nu conduce spre binele public.

Ca rezultat, femeia nu s-a putut întoarce timp de 3 ani în Marea Britanie din Pakistan, unde fusese să îşi viziteze familia.

Această ilegalitate a fost detectată abia când ofiţerul a fost selectat pentru promovare, iar numele soţiei lui a fost găsit pe o listă a suspecţilor, în urma unui control de rutină.

Ofiţerul a fost demis pentru abuz în serviciu.

Un purtator de cuvant a declarat: "Ne aşteptăm la cele mai înalte niveluri de integritate. Acuzaţiile de abatere în serviciu sunt investigate şi vom acţiona mereu rapid în cazul în care găsim membrii ai personalului care au abuzat de poziţia lor.

Ofiţerul demis era angajat în postul de supraveghere a listelor de acces.


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close