Antena 3 CNN Externe Soţul o înşela, dar ce făcut această femeie din RĂZBUNARE şi gelozie este îngrozitor

Soţul o înşela, dar ce făcut această femeie din RĂZBUNARE şi gelozie este îngrozitor

Soţul o înşela, dar ce făcut această femeie din RĂZBUNARE şi gelozie este îngrozitor
16 Oct 2014   •   12:34

"Aminteşte-ţi că ești responsabil pentru ce-am făcut" au fost ultimele cuvinte, scrise pe o bucată de hârtie lipită pe frigider, ale unei femei care şi-a ucis băieţelul de nouă ani, pentru a se răzbuna pe soţul său, care o înşelase.

Când căsătoria lui Michael Kirlan și Lisa Lesyshen s-a destrămat, Asher, fiul lor nevinovat, în vârstă de doar nouă ani, a plătit prețul suprem. Băiatul nu avea nicio idee despre gândurile criminale ale mamei, sau că urma să fie victima nevinovată a răzbunării acesteia. Când Asher s-a dus la culcare în acea noapte, Lisa şi-a luat revanșa finală faţă pe soțul ei.

Lumea Lisei s-a păbuşit în momentul în care a descoperit  mai multe email-uri pe calculatorul soțului ei, care arătau clar că bărbatul  avea o aventură. Când el a mărturisit, Lisa a fost devastată.  Drept pedeapsă, Michael s-a mutat la subsol, iar Lisa a încercat să facă față gândurilor de divorț și să se gândească la faptul că viața ei se va schimba.

Michael a asigurat-o că nu a avea de gând să-și abandoneze responsabilitățile financiare, iar copilului nu-i va lipsi niciodată nimic. Însă asta mai mult a înfuriat-o pe femeie.

În ziua anterioară tragediei, femeia şi-a cumpărat un pistol, spunându-i vânzătorului că soțul ei era plecat din oraș şi că avea nevoie de protecţie.

În jurul orei 3 dimineaţa, Michael Kirlan  se trezea buimac în sunetul unor focuri de armă. Alergând disperat către camera copilului, bărbatul a fost martorul unei imagini care nu i se va şterge niciodată din memorie. Soţia sa, urcată în picioare în pat, peste băieţel, cu pistolul fumegând în mână.

Isteric, bărbatul a împins-o violent pe femeie, luându-şi copilul în braţe, încercând să-i oprească sângerarea. Femeia îşi împuşcase fiul de nouă ani, de cinci ori. De trei ori în piept, o dată în cap şi o dată în coapsă.

Lisa a ieşit din dormitor spunând: "Acum ştii şi tu cum e să suferi". După câteva secunde, un alt foc de armă a răsunat în casă. Femeia se împuşcase în gât, cu ultimul glonţ, însă n-a murit. Ea a supraviețuit, dar a paralizat de la brâu în jos.

Crima a zguduit comunitatea din Colorado. Oamenii pur și simplu nu putea să creadă că Lisa a fost capabilă de o asemenea nenorocire.

Femeia a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, interzicerea tuturor drepturilor şi imposibilitatea eliberării condiţionate.

×
Subiecte în articol: crima oribila copil sot gelozie sotie mama
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close