Antena 3 CNN Externe Soțul româncei prinsă sub zăpadă, în Italia, își strigă disperarea: "Nu m-a crezut nimeni!"

Soțul româncei prinsă sub zăpadă, în Italia, își strigă disperarea: "Nu m-a crezut nimeni!"

Soțul româncei prinsă sub zăpadă, în Italia, își strigă disperarea: "Nu m-a crezut nimeni!"
Sursa foto: Foto: twitter
20 Ian 2017   •   09:40

Nu se știe încă nimic despre Adriana, romanca prinsă sub zăpada alături de cei doi copii ai ei, Ludovica, de 6 ani, și Gianfilippo, de 8 ani. Cei trei și tatăl lor, un italian, se aflau în vacanță atunci când avalanșa a lovit hotelul Rigopiano. Adriana lucra ca infirmieră în Pescara. Soțul ei,  Giampiero, bucatar, s-a salvat printr-o minune, scrie stirileprotv.ro.

Avalanșa l-a prins în afara hotelului, la mașina. "Pe soția sa a început sa o doara capul, iar pastilele se aflau în mașina, așa ca el s-a dus după ele", a povestit Quintino Marcella, șeful bărbatului.

Giampiero a ieșit din hotel iar în timp ce se întoarcea de la mașină  "a auzit un zgomot puternic si "a văzut cum cădea muntele".

“Am pierdut totul. Sub zapada sunt soția și copii mei. Am încercat să intru după ei, însă riscam să rămân prins, m-am agațat de o ramura și am ieșit, m-am dus către masina unde am ramas. Nu am auzit voci, doar am vazut un zid de zapadă" a povestit Giampiero, în presa italiana.

Potrivit The Associated Press, Giampiero Parete si-a sunat imediat seful dupa avalansa si l-a implorat sa mobilizeze echipe de ajutor. Quintino Marcella a povestit că a sunat la poliție și la prefectura din Pescara, dar nimeni nu l-a crezut initial. "Au spus că nu e adevarat, ca totul e ok la hotel". A insistat cu telefoanele pâna a fost luat în serios, dar trecuseră două ore.

×
Subiecte în articol: avalansa
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close