Antena 3 CNN Externe Stare de asediu în Odesa de sâmbătă seara până luni dimineaţa

Stare de asediu în Odesa de sâmbătă seara până luni dimineaţa

O stare de asediu va fi în vigoare începând de sâmbătă seara până luni dimineaţa la Odesa, principalul port ucrainean de la Marea Neagră, în faţa ''ameninţării'' unor atacuri cu rachete.

Stare de asediu în Odesa de sâmbătă seara până luni dimineaţa
Sursa foto: Getty Images
de Silvia Preda    |    08 Apr 2022   •   21:36

După atentatul cu bombă de la gara Kramatorsk din estul Ucrainei, care a făcut cel puţin 50 de morţi, o ameninţare de atac cu rachete planează asupra Odesei pe 10 aprilie 2022.

Acesta este motivul pentru care în Odesa şi în regiunea sa este impusă starea de asediu din 9 aprilie de la ora 21.00 până pe 11 aprilie la ora 6.00, a anunţat vineri administraţia militară regională.

Restricţie de circulaţie în Odesa până duminică

Locuitorilor li s-a spus să stea în case începând ora 21.00, ora locală, vineri, până la ora 6.00 dimineaţa, ora locală, duminică.

În timpul restricţiei de circulaţie va fi interzisă ieşirea pe străzi sau în locuri publice fără permisiuni speciale, a precizat administraţia militară regională din Odesa, într-un comunicat.

"Fac apel către locuitorii din Odesa şi locuitorii din regiune să înţeleagă restricţiile impuse şi să nu le încalce. Asemenea măsuri sunt necesare, în primul rând, pentru siguranţa dumneavoastră, sunt menite să vă salveze viaţa, deoarece consecinţele pot fi fatale", a spus şeful administraţiei militare regionale din Odesa, Maxim Marchenko.

×
Subiecte în articol: Odesa stare de asediu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close