Antena 3 CNN Externe Steagurile din faţa sediului NATO, coborâte în bernă ca omagiu pentru moartea preşedintelui polonez (FOTO)

Steagurile din faţa sediului NATO, coborâte în bernă ca omagiu pentru moartea preşedintelui polonez (FOTO)

Steagurile din faţa sediului NATO, coborâte în bernă ca omagiu pentru moartea preşedintelui polonez (FOTO)
13 Apr 2010   •   12:11


ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Tragedia aviatică în care liderul polonez Lech Kaczynski şi soţia sa şi-au pierdut viaţa a fost omagiată şi de către demnitarii NATO. La trei zile de la decesul preşedintelui, steagurile din faţa sediului NATO au fost coborâte în bernă.

Imaginile au fost realizate şi trimise de locotenent-colonelul în Statul Major Internaţional al NATO în Bruxelles, Adrian Petrică. Potrivit acestuia, steagurile din faţa sediului NATO au fost coborâte la jumătatea catargului (în bernă) ca omagiu pentru tragedia aviatică a aeronavei prezidenţiale.

Preşedintele Lech Kaczynski a murit sâmbătă dimineaţă, după ce avionul prezidenţial s-a prăbuşit la Smolensk, în Rusia. La bord se aflau membrii delegaţiei oficiale, printre care soţia preşedintelui, liderii a două partide poloneze, şeful Statului Major, ministrul adjunct al Afacerilor Externe, dar şi şeful Băncii Centrale a Poloniei.

×
Subiecte în articol: presedinte Polonia NATO steag
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close