Antena 3 Externe Strigător la cer! O fetiţă de trei ani, ucisă de propria familie într-un ritual de exorcizare

Strigător la cer! O fetiţă de trei ani, ucisă de propria familie într-un ritual de exorcizare

de S.T.    |    09 Aug 2012   •   10:39
Strigător la cer! O fetiţă de trei ani, ucisă de propria familie într-un ritual de exorcizare

O copilă în vârstă de 3 ani din Malaezia şi-a dat ultima suflare după ce şapte membri ai familiei s-au aşezat peste ea, într-un ritual de exorcizare, relatează Daily Mail.

Micuţa a murit sufocată de greutatea care o apăsa, iar anchetatorii tratează cazul ca fiind o crimă. Ambii părinţi, o bunică, un unchi, doi veri şi o altă fată s-au aşezat pentru trupul plăpând al fetiţei, pentru a "scoate demonii din ea".

Potrivit raportului întocmit de poliţişti, tragedia a avut loc chiar în casa părinţilor copilei, în oraşul de Bukit Mertajam, la 280 de kilometri nord de Kuala Lumpur.

Azman Abd Lah, şeful poliţiei din districtul Perai Seberang Tengah, a declarat că un unchi al fetiţei a descoperit teribilul accident.

„Martorul, care a devenit suspicios pentru că uşa principală a casei nu era încuiată, s-a dus imediat la primul etaj al casei unde se afla dormitorul matrimonial. Atunci când unchiul a constatat că uşa camerei era încuiată, iar oamenii din interior au refuzat să o deschidă, el a informat imediat poliţia. Poliţia crede că fetiţa a murit la scurt timp înainte să ajungă ei, deoarece corpul era cald. Cauza morţii pare a fi sufocarea“, a spus Azman Abd Lah.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close