Antena 3 CNN Externe Studiu: Alcoolul îmbunătăţeşte performanţele sexuale ale bărbaţilor

Studiu: Alcoolul îmbunătăţeşte performanţele sexuale ale bărbaţilor

Studiu: Alcoolul îmbunătăţeşte performanţele sexuale ale bărbaţilor
Sursa foto: alcool
27 Ian 2009   •   10:22

Un mit a fost destrămat de cercetătorii australieni. Se pare că alcoolul are un efect pozitiv asupra bărbaţilor şi a performanţei în pat a acestora. Un studiu realizat în Australia arată că băuturile alcoolice îmbunătăţesc performanţele bărbaţilor în dormitor contrar credinţei generate potrivit căreia alcoolul poate provoca disfuncţii erectile.
Studiul a fost realizat cu ajutorul a 1.580 de bărbaţi, anunţă nydailynews.com. Cercetătorii au descoperit că cei care frecventează des barurile au cu 30% mai puţine probleme erectile decât cei abstinenţi. În plus, chiar şi cei cu o pasiune extremă pentru alcool au mai puţine probleme decât cei care se abţin de la consumul băuturilor alcoolice.
Bărbaţii care consumă moderat băuturi alcoolice, adică cei care beau aproximativ patru pahare pe zi, stau cel mai bine la capitolul performanţe sexuale.Cele mai mari probleme în acest sens le au foştii consumatori de alcool, care au renunţat complet la acest obicei, precum şi fumătorii şi cei care suferă de boli de inimă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: barbati alcool
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close