Antena 3 CNN Externe SUA. A furat o ambulanţă ca să meargă la locuinţa prietenului ei

SUA. A furat o ambulanţă ca să meargă la locuinţa prietenului ei

SUA. A furat o ambulanţă ca să meargă la locuinţa prietenului ei
Sursa foto: SUA
16 Dec 2009   •   15:22

O femeie din Statele Unite s-a plimbat cu o ambulanţă mai bine de 80 de kilometri. Ea a fost adusă la spital pentru un test de alcoolemie dar a furat o ambulanţă şi a plecat în vizită la iubitul său.

Totul a început după ce maşina în care se afla femeia a fost implicată într-un accident rutier. Deşi incidentul a fost unul minor, femeia a fost dusă la spital pentru a i se stabili alcoolemia. La un moment dat, a dispărut de sub ochii poliţiştilor. S-a dus glonţ în parcarea spitalului şi a furat o ambulanţă.

După câteva secunde de uluială, oamenii legii au dat-o în urmărire pe femeia dornică de aventuri. Şoferiţa a condus ambulanţa mai bine de 80 de kilometri. Până la urmă, s-a oprit la locuinţa iubitului ei. După câteva zeci de minute, în zonă au apărut şi echipele de poliţie. Cu toate acestea, femeia nu părea că regretă prea tare excursia inedită.

După ce i-au pus cătuşele, poliţiştii au lăsat-o pe femeie să le dea interviuri jurnaliştilor. Americanca nu părea să înţeleagă prea bine ce i se întâmplă. Până la urmă, a recunoscut că plimbarea cu ambulanţa a fost, pur şi simplu, un moment de nebunie.

Pe lângă problemele psihice, pe care le-a recunoscut în faţa poliţiştilor, femeia va mai trebui să dea socoteală şi judecătorilor pentru excursia inedită.

Antena 3

×
Subiecte în articol: ambulanta SUA femeie furt
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close