Antena 3 CNN Externe SUA. Adolescent condamnat la închisoare pe viaţă pentru că şi-a strangulat fratele

SUA. Adolescent condamnat la închisoare pe viaţă pentru că şi-a strangulat fratele

SUA. Adolescent condamnat la închisoare pe viaţă pentru că şi-a strangulat fratele
Sursa foto: Foto: kpic.com
16 Oct 2010   •   16:36

Un adolescent american din statul Indiana (nord), care a recunoscut că şi-a strangulat fratele de 10 ani, a fost condamnat, vineri, la închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată, arată presa locală citată de AFP.
   
Andrew Conley avea vârsta de 17 ani în timpul evenimentelor care au avut loc anul trecut. Tânărul şi fratele său, Conner, se luptau în casă atunci când Andrew şi-a strangulat fratele, potrivit cotidianului Cincinnati Enquirer.
   
Acuzatul a recunoscut luna trecută, la o audiere, că mai întâi fratele său a rămas inconştient după ce l-a strâns de gât pe la spate, iar apoi l-a dus în bucătărie gândindu-se că  ar fi mai uşor să şteargă urmele de sânge de pe victimă, dacă va fi necesar.
   
El a spus că şi-a strangulat fratele timp de douăzeci de minute. Apoi i-a acoperit capul cu o pungă, a pus trupul într-un sac mare negru, după care l-a dus în portbagajul maşinii sale.
   
Andrew Conley a mers apoi la prietena lui, dar după ce a aruncat cadavrul fratelui său într-o zonă împădurită din spatele şcolii lui, în oraşul Rising Sun, Indiana.
   
Cotidianul Cincinnati Enquirer a relatat că Andrew Conley a recunoscut că este un mare amator al serialului de televiziune "Dexter", care relatează aventurile unui criminal în serie care lucra pentru poliţia din Miami (Florida, sud-estul SUA).
   
Judecătorul James Humphrey a spus că tânărul bărbat nu a avut remuşcări pentru ceea ce a făcut şi a spus că a fost pe deplin conştient de acţiunile sale, a continuat Cincinnati Enquirer.   

×
Subiecte în articol: adolescent SUA inchisoare pe viata frate
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close