Antena 3 CNN Externe SUA are informaţii despre o ?ameninţare credibilă? din partea al Qaeda din Yemen

SUA are informaţii despre o ?ameninţare credibilă? din partea al Qaeda din Yemen

SUA are informaţii despre o ?ameninţare credibilă? din partea al Qaeda din Yemen
Sursa foto: yemen
18 Ian 2010   •   08:12

Statele Unite monitorizează cu atenţie "o ameninţare credibilă" din partea al Qaeda din Yemen contra securităţii interne SUA, au anunţat oficiali americani.
În acelaşi timp, un altul preciza săptămâna trecută că ameninţarea este destul de generală şi nu este foarte specifică- în timp ce un al altul vorbea despre faptul că nu este un caz în care să se unească punctele pentru a face ceva iminent.
Oricum, SUA a învăţat că al Qaeda se adaptează deja la noile măsuri de securitate americane-
O a treia sursă declara pentru CNN că urmare a anchetei privind atentatul eşuat de Crăciun, oficialii au descoperit informaţii foarte relevante despre industria aviatică. Conform informaţiilor presei, aceasta ar avea legătură cu al al Qaeda în peninsula arabică.
Referindu-se la noile informaţii, sursele au precizat că există unele date cu privire la intervalul de timp, deşi nu există informaţii totuşi despre locaţie.
Forţele de securitate sunt convinse de altfel că nu s-au încheiat comploturile teroriste în noapte de Crăciun şi urmăresc atent situaţia din peninsula arabică urmare a tentativei de atentat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Al Qaeda Yemen
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close