x close

SUA: Fetiţă răpită de mătuşile ei românce, găsită de Poliţie după 7 ani (VIDEO)

16 Iul 2010   •   15:57
SUA: Fetiţă răpită de mătuşile ei românce, găsită de Poliţie după 7 ani (VIDEO) Foto: Video News

Caz incredibil în Statele Unite. O fetiţă răpită de mătuşile ei românce a fost descoperită de poliţie după şapte ani. Copila a fost găsită la o familie de romi care se luptă în prezent pentru obţinerea custodiei.

Cu şapte ani în urmă, copilul a fost răpit de la familia adoptivă care locuia în California, de nişte mătuşi de origine română. Poliţiştii au găsit-o acum pe fată la o altă familie care susţine că nu a ştiut nimic despre răpirea ei şi că doar au fost rugaţi de bunica micuţei să aibă grijă de ea. Numai că femeia nu s-a mai întors niciodată.

"Încercau să ascundă copilul în casă în timp ce poliţiştii erau împiedicaţi să intre. O ascundeau în cadă, puneau haine şi prosoape peste copil. În mod cert ştiau de ce eram aici şi ce voiam să facem", a declarat unul dintre poliţiştii car se ocupă de acest caz.

Până acum, pe numele cuplului nu a fost formulată nicio acuzaţie, iar fata, pe numele ei real Amber Rose, a fost dusă în California. Cei doi sunt însă hotărâţi să lupte pentru custodia ei.Antena 3

Citeşte mai multe despre:

SUA fetita rapita romance
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati