Antena 3 CNN Externe SUA: Ku Klux Klan ucide o femeie, imediat după alegerea unui preşedinte de culoare (VIDEO)

SUA: Ku Klux Klan ucide o femeie, imediat după alegerea unui preşedinte de culoare (VIDEO)

SUA: Ku Klux Klan ucide o femeie, imediat după alegerea unui preşedinte de culoare (VIDEO)
13 Noi 2008   •   11:26

La mai puţin de două săptămâni de la alegerea primului preşedinte de culoare al SUA, organizaţia rasistă Ku Klux Klan a mai făcut o crimă în Louisiana, anunţă AP. Venită tocmai din Tulsa, statul Oklahoma pentru a fi iniţiată în organizaţie, Cynthia Lynch, de 43 de ani, a fost ucisă de şeful grupării, Raymond Foster. Criminalul a fost descoperit, după ce fiul lui a întrebat într-o curăţătorie de haine cum se pot scoate petele sânge din ţesături.
Victima a fost supusă de Ku Klux Klan la mai multe ritualuri bizare. Aceasta a fost dusă într-o tabară izolată de unde, duminică, a vrut să plece. Nu a a mai apucat, însă, deoarece a fost împuşcată de şeful grupului, Raymond Foster, de 44 de ani.
La puţin timp după incident, fiul criminalului, împreună cu un alt membru al clanului au întrebat într-o curăţătorie cum se pot scoate petele de sânge din haine. Angajatul curăţătoriei a alertat imediat poliţia locală. Raymond Foster s-a predat imediat autorităţilor fiind acuzat de crimă. Alţi şapte membri ai Ku Klux Klan au fost arestaţi pentru obstrucţionarea justiţiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close