Antena 3 CNN Externe SUA. O adolescentă care suferă de cancer îşi va îndeplini ultima dorinţă: Să vadă lumea

SUA. O adolescentă care suferă de cancer îşi va îndeplini ultima dorinţă: Să vadă lumea

SUA. O adolescentă care suferă de cancer îşi va îndeplini ultima dorinţă: Să vadă lumea
12 Feb 2010   •   21:26

Poveste emoţionantă în Statele Unite. O adolescentă de 16 ani îşi va putea îndeplini ultima dorinţă numai datorită colegilor şi profesorilor ei. Fata, care suferă de cancer în fază terminală, mai are un an de trăit şi visul ei este să vadă lumea.

Carly are 16 ani şi este pasionată de artă. Visurile ei de a deveni un pictor recunoscut au fost, însă, spulberate. Recent, ea a aflat că necruţătoarea boală cu se luptă de doi ani şi jumătate, o formă de cancer care îi atacă oasele şi ţesuturile moi, a început ofensiva finală.

?Ştiam că, dacă boala va reveni, nu ne va mai rămâne mult timp?, spune mama fetei, Leighann Clement.

Un an. Acesta a fost verdictul crunt dat de medicii. Timp pe care fata nu vrea să şi-l petreacă pe patul spitalului. Cea mai mare dorinţă a ei este să vadă lumea, vis pe care familia nu i-l poate îndeplini pentru că lupta cu boala le-a secat conturile din bancă. Impresionaţi de drama fetei, colegii şi profesorii i-au sărit în ajutor.

?Cred că un e-mail a fost trimis tuturor profesorilor, care l-au trimis mai departe. Toată lumea a început să afle şi colegii au început să lipească postere pentru mine?, povesteşte Carly.




În doar un weekend, au fost strânşi peste 20 de mii de dolari. Iar hărţile şi pliantele pe care fata doar le admira până acum o ajută să stabilească itinerariul.

A fost copilul nostru minune, până acum. Suntem foarte recunoscători pentru fiecare zi în care o avem alături de noi. Dar, acum, trebuie să plecăm şi să o ducem în locurile pe care, până acum, nu am putut să o ducem să le vadă.

Ultima zi de şcoală a fetei este vineri, iar la sfârşitul lunii, ea va pleca, împreună cu familia, în călătoria mult visată. Care va fi, cel mai probabil, ultima.

Observator

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close