Antena 3 CNN Externe SUA. O explozie la un club de striptease s-a soldat cu cel puţin zece răniţi

SUA. O explozie la un club de striptease s-a soldat cu cel puţin zece răniţi

SUA. O explozie la un club de striptease s-a soldat cu cel puţin zece răniţi
Sursa foto: Foto: behance.net
24 Noi 2012   •   10:23

O explozie cauzată aparent de o scurgere de gaze a distrus vineri un club de striptease în Massachussetts (nord-estul Statelor Unite), provocând cel puţin zece răniţi uşor în pofida evacuării dansatoarelor înainte de deflagraţie, conform presei locale citate de AFP.
   
Conform poliţiei, citată de postul local WWLP TV, mai multe persoane au fost transportate la spital după explozia survenită în cursul după-amiezii la Springfield, care a spart ferestrele caselor vecine şi i-a culcat pe trecători la pământ.
   
Postul de televiziune, citând responsabili municipali, a vorbit apoi despre nouă pompieri şi un poliţist răniţi în explozia care a fost auzită şi în zonele limitrofe.
   
Clădirea care adăpostea Scores' Gentlemen Club a fost distrusă în explozie, transmite pe site-ul său de Internet jurnalul The Republican. Conform postului WWLP, două alte clădiri au fost afectate.
   
Dansatoarele au explicat jurnalului că managerul clubului le-a obligat să evacueze locaţia înainte de explozia la care au asistat de la un bar de vizazi.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close