Antena 3 CNN Externe SUA. O femeie a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, după ce şi-a bătut fetiţa cu bestialitate

SUA. O femeie a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, după ce şi-a bătut fetiţa cu bestialitate

SUA. O femeie a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, după ce şi-a bătut fetiţa cu bestialitate
Sursa foto: Foto: caon.ro
13 Oct 2012   •   19:01

O femeie din oraşul american Dallas care şi-a bătut fetiţa de doi ani şi i-a lipit mâinile de perete a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, informează ziarul Washington Post, în ediţia online.
   
Elizabeth Escalona, în vârstă de 23 de ani, şi-a bătut fetiţa şi o lipise cu mâinile de perete pentru că nu folosise corect chiuveta şi stropise patul cu apă.
   
Procurorul Eren Price, care iniţial acceptase un acord cu inculpata pentru o condamnare la 45 de ani de detenţie, s-a răzgândit ulterior şi ceruse închisoarea pe viaţă.
   
Judecătorul districtual Larry Mitchell a decis o condamnare la 99 de ani de închisoare. "Pe 7 septembrie 2011, v-aţi bătut fiica cu cruzime, aducând-o în pragul morţii", a argumentat judecătorul.
   
Fetiţa de doi ani, Jocelyn Cedillo, a fost în comă două zile după ce a fost bătută de propria mamă. Autorităţile găsiseră fetiţa bătută grav şi lipită cu adeziv de tip "Super Glue" de un perete al apartamentului.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close