Antena 3 Externe SUA. O femeie a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, după ce şi-a bătut fetiţa cu bestialitate

SUA. O femeie a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, după ce şi-a bătut fetiţa cu bestialitate

de G.S.    |    13 Oct 2012   •   19:01
SUA. O femeie a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, după ce şi-a bătut fetiţa cu bestialitate
Sursa foto: Foto: caon.ro

O femeie din oraşul american Dallas care şi-a bătut fetiţa de doi ani şi i-a lipit mâinile de perete a fost condamnată la 99 de ani de închisoare, informează ziarul Washington Post, în ediţia online.
   
Elizabeth Escalona, în vârstă de 23 de ani, şi-a bătut fetiţa şi o lipise cu mâinile de perete pentru că nu folosise corect chiuveta şi stropise patul cu apă.
   
Procurorul Eren Price, care iniţial acceptase un acord cu inculpata pentru o condamnare la 45 de ani de detenţie, s-a răzgândit ulterior şi ceruse închisoarea pe viaţă.
   
Judecătorul districtual Larry Mitchell a decis o condamnare la 99 de ani de închisoare. "Pe 7 septembrie 2011, v-aţi bătut fiica cu cruzime, aducând-o în pragul morţii", a argumentat judecătorul.
   
Fetiţa de doi ani, Jocelyn Cedillo, a fost în comă două zile după ce a fost bătută de propria mamă. Autorităţile găsiseră fetiţa bătută grav şi lipită cu adeziv de tip "Super Glue" de un perete al apartamentului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close