Antena 3 CNN Externe SUA. O femeie şi-a găsit fiul de şapte luni dat spre adopţie, pe internet (VIDEO)

SUA. O femeie şi-a găsit fiul de şapte luni dat spre adopţie, pe internet (VIDEO)

SUA. O femeie şi-a găsit fiul de şapte luni dat spre adopţie, pe internet (VIDEO)
Sursa foto: bebelus
03 Aug 2009   •   16:39

O femeie din SUA a făcut o descoperire năucitoare pe internet. După ce a primit un e-mail în care era anunţată că poza băieţelului său este folosită într-o escrocherie, ea a descoperit că micuţul de şapte luni este dat spre adopţie pe internet.

?O fată mi-a trimis un e-mail şi mi-a spus: ?Cineva foloseşte poza fiului tău într-o escrocherie legată de adopţii?.
Iniţial, Jenni Brennan a crezut că este vorba despre o glumă proastă, informează CNN. Însă, după câteva ore petrecute în faţa calculatorului, ea a descoperit un anunţ prin intermediul căruia ?un copil simpatic aşteapta să fie adoptat?.

Respectivul anunţ nu era însoţit de nici o poză. Jenni Brennan a răspuns la anunţ, apoi a primit pe adresa de e-mail detaliile referitoare la adopţie. Ataşată, se afla poza fiului ei.

Potrivit mesajului electronic pe care l-a primit femeia, micuţul ar fi fost cetăţean canadian care trăieşte într-o casă de copii din Camerun.

Jenni Brennan a încercat să afle cum a ajuns fotografia fiului ei pe internet. Ea a descoperit că atunci când muta cursorul deasupra fotografiei, putea observa adresa blogului familiei.


?Eram conştientă că foarte multe persoane au acces la blog, da nu mi-a închipiut că mi s-ar putea întâmpla aşa ceva!?.
Autorităţile au descoperit, ulterior, că escrocii solicitau 300 de dolari persoanelor care erau interesate de adopţie, numai pentru ?începerea formalităţilor?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: adoptie internet
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close