Antena 3 Externe SUA. O fetiţă de trei ani şi-a salvat tatăl de la moarte după ce a alertat pompierii că acesta leşinase

SUA. O fetiţă de trei ani şi-a salvat tatăl de la moarte după ce a alertat pompierii că acesta leşinase

23 Aug 2010   •   11:12
SUA. O fetiţă de trei ani şi-a salvat tatăl de la moarte după ce a alertat pompierii că acesta leşinase Foto:CNN

O fetiţă de trei ani din statul american California şi-a salvat tatăl de la moarte singură. Bărbatul înghiţise mai multe medicamente într-o combinaţie periculoasă, făsă să îşi dea seama, şi a leşinat.

Asta l-ar fi putut costa viaţa, dacă fiica lui nu ar fi intervenit. Micuţa Alesaundra a fugit de una singură la staţia de pompieri aflată în apropiere şi le-a spus acestora că tatăl ei nu se simte bine. Pompierii îşi amintesc cum micuţa le-a povestit că tatăl ei nu se putea trezi.

?Ne-a condus la ea acasă şi acolo l-am găsit pe tatăl ei, în sufragerie, având nevoie de intervenţie medicală" au povestit pompierii.

Intervenţie medicală fără de care, spun doctorii, tatăl Alesaundrei ar fi murit cu siguranţă.

Părinţii micuţei sunt foarte mândri de ea. Potrivit acestora, de fiecare dată când treceau pe lângă staţia de pompieri îi spuneau că acela este un loc de unde poate primi ajutor. Se pare că fetiţa a ascultat şi a folosit informaţia atunci când a avut nevoie de ea.

Antena 3

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close