Antena 3 CNN Externe SUA: Obama este deja preşedintele a 60% dintre americani. Campania continuă cu atacuri reciproce

SUA: Obama este deja preşedintele a 60% dintre americani. Campania continuă cu atacuri reciproce

SUA: Obama este deja preşedintele a 60% dintre americani. Campania continuă cu atacuri reciproce
09 Oct 2008   •   20:54

În ultimele două săptămâni, Barack Obama l-a devansat în sondaje pe rivalul său, John McCain. Cu mai puţin de o lună înainte de alegerile prezidenţiale, senatorul de culoare este creditat cu 51 la sută din intenţiile de vot.
Aproape 60% dintre americani, indiferent de intenţia lor de vot, cred că senatorul de Illinois, Barack Obama, va câştiga alegerile prezidenţiale. Numai 37% sunt de părere că victoria va fi a lui John McCain. Între timp, cei doi candidaţi îşi continuă campania.
Obama a pus din nou accent pe eşecurile actualei administraţii, pentru a-şi lovi adversarul. "Pot să mai suport patru săptămâni atacurile lui John McCain, dar poporul american nu ar putea suporta încă patru ani de "politică în stilul Bush", adoptată de John McCain", a declarat Barack Obama.
La rândul său, John McCain şi-a continuat atacurile la adresa rivalului său: "Aşadar, cine e adevăratul senator Obama - candidatul care a promis că va reduce impozitele clasei de mijloc sau politicianul care a votat pentru majorarea impozitelor clasei de mijloc?", se întreabă retoric acesta.
Campania electorală a luat o turnură deosebită, odată cu lansarea biografiilor celor doi candidaţi în variantă... pentru copii. Cărţile de benzi desenate cu poveştile celor doi politicieni au ajuns deja obiect de colecţie pentru fanii genului. Creatorul lor a declarat că în acest mod, publicul poate înţelege mai uşor probleme complexe.
Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close