Antena 3 CNN Externe SUA: Presupus atac armat la un liceu, infirmat. Arma unui elev s-a descărcat accidental în rucsac

SUA: Presupus atac armat la un liceu, infirmat. Arma unui elev s-a descărcat accidental în rucsac

SUA: Presupus atac armat la un liceu, infirmat. Arma unui elev s-a descărcat accidental în rucsac
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Ian 2011   •   11:52

Elevii unui liceu din Los Angeles au fost cuprinşi de panică, după ce doi dintre ei au fost răniţi de o armă de foc, în timpul unei pauze. Poliţia a desfăşurat în zonă efective importante, dar până la urmă s-a dovedit că a fost vorba doar de un accident. Unul dintre răniţi este în stare critică, iar elevul care a adus arma la şcoală a fost arestat.

Cei doi elevi răniţi, o fată şi un băiat, sunt în vârstă de 15 ani. Fata, atinsă la cap, este în stare critică după o operaţie complicată care a durat câteva ore. Băiatul, rănit la gât şi umăr, este şi el în stare gravă.

După ce s-au temut de un atac armat, poliţiştii au explicat că a fost vorba de un accident. "Se pare că un elev a trântit un rucsac pe un birou, iar o armă, aflată în acel rucsac, s-a descărcat. Glonţul tras i-a lovit pe ambii elevi", a explicat un poliţist.

Autorităţile au mai spus că elevul vinovat s-a speriat, şi-a cerut iertare de la elevi iar apoi a încercat să fugă. El a fost, însă, arestat, pentru că a încălcat legea pentru mergând înarmat la şcoală.

Părinţii unora dintre elevi sunt, însă, mult mai critici. Ei spun că în fiecare zi au loc încăierări, mai ales cu motivaţii rasiale. Liceul este, de altfel, cotat ca fiind unul din cele mai slabe din oraş.

 

×
Subiecte în articol: los angeles atac armat liceu accident elev
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close