Antena 3 CNN Externe SUA. Român arestat pentru că ar fi încercat să angajeze un ucigaş plătit

SUA. Român arestat pentru că ar fi încercat să angajeze un ucigaş plătit

SUA. Român arestat pentru că ar fi încercat să angajeze un ucigaş plătit
Sursa foto: roman
22 Feb 2010   •   10:47

Un român stabilit în Statele Unite a fost arestat sub acuzaţia că ar fi încercat să angajeze un ucigaş plătit. Faptele s-au petrecut într-un orăşel de lângă Seattle. Românul susţine că lucra, de fapt, pentru un alt individ care căuta pe cineva să-i ucidă fosta soţie. Judecătorul l-a considerat destul de periculos pentru a-l menţine în arest, cu o cauţiune fixată la un milion de dolari.

Potrivit ziarului local Daily Herald, Florentin Georgel Minescu locuieşte în regiune de vreo zece ani. Procurorii spun că soţia sa trăieşte în Egipt, iar copiii - în România. Colegul său de apartament a fost cel care a spus poliţiei că românul era în căutarea unui ucigaş plătit.

?Suspectul este un imigrant român de 42 de ani. Potrivit detectivilor, el acţiona ca un fel de mijlocitor de ucigaşi plătiţi, încercând să găsească pe cineva care să omoare fosta soţie a unui alt bărbat? spun poliţiştii.

După o discuţie cu un poliţist sub acoperire, românul a fost arestat. El a declarat că acţiona la cererea unui alt bărbat a cărui fostă soţie, dependentă de droguri, devenise ?o epavă? şi trebuia să dispară, pentru binele copiilor. Prietenii lui Minescu cred că acesta a intrat în încurcătură doar pentru că ... nu e în stare să refuze pe nimeni.

Minescu va fi adus, luni, din nou în faţa judecătorului care va încerca să descurce iţele poveştii. Iar poliţia este în căutarea celui despre care spune că l-ar fi angajat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: ucigas roman SUA arestat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close