Antena 3 CNN Externe SUA. Un bărbat, dispărut după ce câştigase 30 de milioane de dolari la loto, a fost găsit mort

SUA. Un bărbat, dispărut după ce câştigase 30 de milioane de dolari la loto, a fost găsit mort

SUA. Un bărbat, dispărut după ce câştigase 30 de milioane de dolari la loto, a fost găsit mort
Sursa foto: Milionar mort
31 Ian 2010   •   19:22

Cadavrul unui american care câştigase 30 de milioane de dolari la loto a fost găsit îngropat într-o curte în statul Florida. Abraham Shakespeare era dat dispărut de aproape nouă luni. Principalul suspect al poliţiştilor este o femeie, care susţine că milionarul i-ar fi dat ei o parte din banii câştigaţi.

Rămăşiţele lui Abraham Shakespeare, milionarul câştigător la loto au fost găsite îngropate sub o placă de beton în curtea unui american din statul Florida. Se pare că proprietarul casei este iubitul lui Dee Dee Moore, o femeie care a susţinut că Shakespeare i-ar fi dat ei o parte din premiul câştigat la loto.

Din lipsă de dovezi, femeia nu a fost inculpată, însă poliţiştii susţin că ea ar putea fi vinovată de moartea milionarului. Oamenii legii au găsit mai multe dovezi potrivit cărora Moore ar fi plătit câteva persoane să spună autorităţilor că l-au văzut pe bărbatul dispărut în diferite locuri. Pe lângă asta, toate bunurile şi banii lui Abraham Shakespeare au fost transferate pe numele ei.

Poliţia a anunţat că va trata cazul ca o crimă, dar nu pot încă să o învinuiască pe femeie.

Abraham Shakespeare era dispărut încă din luna aprilie a anului trecut. Apropiaţii săi au crezut că bărbatul s-a retras pe o insula din Caraibe pentru că era sătul de solicitarile financiare pe care le primea constant. Înainte de a câştiga cele 30 milioane de dolari la loto, bărbatul era şofer de camion.

Antena 3

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close